Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

HTML

Otthon Tornázok! Motivációs Blog

A karrierista Nők tovább tartanak ki a fogyókúrában, vagy a mozgásban. Miért?

Szeretnéd, ha a férjed/barátod, a barátnőid, ismerőseid úgy tekintenének Rád, mint valódi CSODANŐRE, a kitartásod miatt?

Hogyan juthatsz ehhez kicsit közelebb? Olvasd a Csodanő Motivációs Blogot, hogy megtudd a TITOK minél több részletét!

AJÁNDÉK E-BOOK!

Csodanő Fitnesz Videó Portál
WWW.CSODANO.HU

Mindig ugyanaz a videó?
Mindig ugyanaz a mozgássor?

Hogyan szabadulhatsz meg az otthoni torna EGYHANGÚSÁGÁTÓL?

2 új fitnesz videó MINDEN NAP!

Légy szép és fitt, otthon, változatosan, megalkuvások nélkül!

 

 

.............
Hogyan kerülheted el a 10 legnagyobb motivációgyilkost
az otthoni tornázás során? Gyakorlati, könnyen elkerülhető apróságok... Szeretnéd megismerni a Titkot?

 

Ha igen, iratkozz fel a blogértesítőnkre, és INGYEN megkapod a "10 legnagyobb hiba amit az otthoni tornázás során elkövetünk" c e-bookot!!
.............

Keresztneved:  
Email címed :

Fogyni, vállalkozni, házasodni, babázni, mozogni. Mi a közös?

2009.06.14. 09:54 :: Zsú - Csodanő.hu

 

Meg kell, hogy mondjam, motivációs szempontból (és ez az ami itt számít) NAGYON SOK MINDEN!!! 

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közelmúltban mindegyikben volt részem. Még a fogyás-mozgás kényszere is szerencsés, mert az OK... az ok egy tündéri kicsi lény, aki bizony még ezt is szerencsévé teszi.  :)

Elég sokat olvastam mindegyik témában. És egyszer csak azt vettem észre, hogy egy-egy mondat mintha hasonlítana a másik témában olvasottakra! Majd tudatosan is odafigyeltem erre, és egyre több ilyen apróságot vettem észre! 

Azt tudjuk, hogy milyen vége lesz, ha nincs megfelelő motivációs fegyvertáunk: Fogyókúra - feladás, vállalkozás - bukás, házasság - válás, babázás - elfojtott kínlódás (mert feladni szerencsére ösztönösennem tudjuk. De azért szenvedünk, ha ilyen helyzetbe kerülünk!), mozgás - leállás. Csupa kudarc. Csupa bukás. Egyik se jó. 

Vegyünk egy példát, mi az ami közös: Együtt miden sokkal könnyebb! Ha van valaki, aki hasonló helyzetben van, mint mi, ugyanazok a céljai, és együtt küzdünk, minden SOKKAL könnyebb! legyen ő egy másik kismama, másik vállalkozó, másik feleség, másik fogyókúrázó sorstárs! Egyszerűen csak maga a tudat megváltoztat mindent, hogy nem vagyunk egyedül!  

Vagy az, hogy nagyot lendíthet, ha tudatos, konrét, akár leírt céljaink vannak, és azok köré szervezzük az életünk eme szegletét! :)  

Mindegyikhez szükséges kitartás... Mindegyikben vannak nehéz napok! 

És ugyanazokat a trükköket lehet alkalmazni! Vagyis ha Neked van egy bevált módszered, amivel a férjeddel felmerült problémáidat tudod kezelni, akkor ezt a módszert felhasználhatod akkor is, ha megakadsz a mozgásban, fogyókúrban, gyereknevelésben...

Vagy ha már egyszer végig sikerült csinálnod egy fogyókúrát, biztosan voltak nehéz napjaid. És biztosan volt valamilyen eszköz, amivel arra ösztönözted magad, hogy továbbcsináld. Használd fel ezt az életed más területein, ha ki szeretnél tartani! 

Mert végülis logikus... Különböző stresszhelyzetekben miért ne működnénk ugyanúgy?? 

Milyen egyszerűen hangzik, mégis milyen ritkán használjuk... 

Én a legjobban a vállalkozással, tanulással, karrierrel kapcsolatos eszközöket ismerem. :) Amikor már hajnali 2 van, és blogbejegyzést írsz, vagy készülsz a holnapi vizsgára, az nem könnyű. Sőt. Ilyenkor ha nem folyamodnék valamilyen trükkhöz, tényleg feladnám. 

De hát nem sok rosszabb dolgot tudok mondani, mint az ilyen kudarcélmény... Tehát meg kell keresni a megoldást, a kezelést, a megelőzést, és HASZNÁLNI! 

Ha Neked most csak a mozgás a fontos, hát tanulj azon! 

Legyél SIKERES NŐ! És itt egy siker-guru valószínűleg karrier-vonalon menne tovább. Én nem ezt fogom tenni! Mi beszéljünk inkább a fogyásról, mozgásról... :) Bár sok különbség nem lesz! 

Előre figyelmeztetlek, hogy teljesen szabadon fogom engedni a fantáziámat. Mindent le fogok írni, amit csak kipróbáltam, illetve ami az eszembe jut. Szóval ha nem tetszik valami, úgy érzed, nem illik az életedhez, az elveidhez, vagy kipróbáltad, és nem jött be, olvasd el a következőt! 

Hiszen mindannyian mások vagyunk! És amit te totális hülyeségnek tartasz, lehet, hogy valakinek elhozza az IGAZI megoldást. :) Miért ne? 

 

 

Hát ÖTLETBÖRZÉRE fel! Ha eszedbe jut valami arról, amit én írok, próbáltál hasonlót, bejött, nem jött be...

Áááá már nem is írom, úgyis tudod!!!  

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport szépség életmód fitnesz önbizalom mozgás bikiniszezon

A bejegyzés trackback címe:

https://otthontorna.blog.hu/api/trackback/id/tr581183834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása